1. Lakás

A lakások kialakításánál az egyértelmű szeparáltságra törekedtünk építészetileg és technológiailag. A két lakás az épület külön szintjein helyezkedik el, megközelíthetőségük külön útvonalon történik A támfalas kialakításnak köszönhetően a lakásokhoz tartozó kertrészek is teljesen külön működnek. A tájolásnál fontos szempont volt, hogy a szobákból és a nappaliból a kitekintés teljesen zavartalan legyen, ezért ezeknek a helyiségeknek nincsenek a szomszéd épületekre, vagy oldalkertre néző ablakaik. Mindkét lakás külön elektromos mérőkkel, illetve teljesen szeparált fűtési rendszerrel, saját hőközponttal rendelkezik.

Lakás bemutatása

A négy hálószobás otthon kialakításánál szem előtt tartva a generációk intimitását, a szülői hálószobát, saját fürdővel a lakás földszintjén helyeztük el, míg a gyerekszobákat, illetve a hozzájuk tartozó fürdőszobát a felső szinten alakítottuk ki. A szobák a völgy felé, délnyugati irányba tájoltak, amelynek köszönhetően a nagy üvegfelületeken keresztül egész nap természetes fény ragyogja be a lakást. A szobák mindkét szinten közvetlen teraszkapcsolattal rendelkeznek, amely a túlnyúló gerendáknak és pergoláknak köszönhetően finom átmenetet alkot kültér és beltér között. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően a szobákból  csodálatos örökpanoráma nyílik a szemközti dombokra. A földszinten található nappali-étkező-konyhán keresztül megközelíthető a kert, melyben egy végtelen víztükörrel ellátott infinity medence kap helyet, amely felejthetetlen élményt nyújt a benne fürdőzőknek.

Méretek

Előtér: 10,5 m2
Konyha: 7,1 m2
Étkező: 7,0 m2
Nappali: 27,9 m2
WC: 1,3 m2
Szülői háló: 11,7 m2
Fürdő: 9,0 m2
Lépcső: 4,1 m2
Közlekedő: 5,8 m2
Fürdő: 5,8 m2
Szoba: 12,0 m2
Szoba: 8,2 m2
Szoba: 12,0 m2
Összesen: 122,4 m2

Parkolási lehetőségek

Mindkét lakáshoz tartozik egy két férőhelyes zárható garázs, valamint az utcafrontról megközelíthető két férőhelyes vendégparkoló is helyet kap a garázsok feletti födémen.