2. Lakás

A lakások kialakításánál az egyértelmű szeparáltságra törekedtünk építészetileg és technológiailag. A két lakás az épület külön szintjein helyezkedik el, megközelíthetőségük külön útvonalon történik A támfalas kialakításnak köszönhetően a lakásokhoz tartozó kertrészek is teljesen külön működnek. A tájolásnál fontos szempont volt, hogy a szobákból és a nappaliból a kitekintés teljesen zavartalan legyen, ezért ezeknek a helyiségeknek nincsenek a szomszéd épületekre, vagy oldalkertre néző ablakaik. Mindkét lakás külön elektromos mérőkkel, illetve teljesen szeparált fűtési rendszerrel, saját hőközponttal rendelkezik.

Lakás bemutatása

A lakás négy hálószobával készül, ahol a szülői háló kiemelt pozícióban saját bejáratú fürdővel és gardróbbal egy saját szinten kap helyet. A gyerekszobákat, illetve a hozzájuk tartozó fürdőszobát a legfelső szinten alakítottuk ki. A lakás magját a középső szinten elhelyezett nappali-étkező-konyha képezi, amely mellett ezen a szinten egy wellness részleg kapott helyett edzőteremmel és szaunával. Minden szint külön bejáraton megközelíthető a kert felől, a felső két szint megközelítésére pedig lift segítségével akadálymentesen is lehetőség nyílik a legfelső kertszintről.  Az lakás minden szintjén közvetlen terasz vagy kertkapcsolattal rendelkezik a völgy irányába, amely a nagy üvegfelületeknek köszönhetően szintén lélegzetelállító panorámával rendelkezik. A lakás főszintjéhez közvetlenül kapcsolódó kertterületen egy nagyméretű úszómedence is  található, ami lehetőséget ad nyári felfrissülésre és amiből minden levegővételnél az elénk táruló panorámában gyönyörködhetünk.

Méretek

Előtér: 6,9 m2
Szoba: 12,0 m2
Szoba: 12,0 m2
Szoba: 12,1 m2
Fürdő: 5,9 m2
Lépcső: 4,0 m2
Előtér: 7,4 m2
Lépcső: 3,1 m2
WC: 2,0 m2
Gépészet: 1,8 m2
Szauna: 2,4 m2
Wellness: 19,9 m2
Étkező: 13,6 m2
Konyha: 14,1 m2
Nappali: 29,4 m2
Szülői háló: 17,0 m2
Gardrób: 6,1 m2
Fürdő: 8,7 m2
WC: 2,1 m2
Összesen: 180,5 m2

Parkolási lehetőségek

Mindkét lakáshoz tartozik egy két férőhelyes zárható garázs, valamint az utcafrontról megközelíthető két férőhelyes vendégparkoló is helyet kap a garázsok feletti födémen.