Építészeti megoldások

Építészeti megoldások – Kívül belül otthon

Enteriőr

Filozófiánk és épületeink fő jellemzője, hogy teljeskörű megoldásokban gondolkodunk, így nyerik el az általunk készített épületek a tökéletes otthon jellegüket. Ez a belső kialakításban apró részletekig átgondolt és az épülettel és technológiájával teljes mértékben harmonizáló enteriőrökben jelenik meg.

Egyedi belsők

Otthonaink állandó tartozékai a magas minőségű egyedileg tervezett beépített előszoba, gardrób és konyha bútorok. Ezek megalkotásánál a funkcionalitás és a dizájn szimbiózisára törekszünk. Felületképzésben elsősorban festést illetve furnér borítást alkalmazunk, a háttérben pedig a legjobb minőségű vasalatok gondoskodnak az időtálló zavartalan működésről. Az egyedi bútorok mellett tölgyfa burkolatú lépcsők és az autentikus fatüzelésű kandallók fokozzák lakásaink otthonosságát.

Wellness és kikapcsolódás

Épületeinkben fontos szerepet kapnak a feltöltődésre alkalmas helyiségek, ahol az ember egy hosszú nap után, vagy nyugalmas hétvégén egy szálloda kényelmét élvezheti saját otthonában.

Egyedi készítésű bútorok

Házainkat az egyedileg tervezett és kivitelezett vasbeton bútorok és kiegészítők teszik még különlegesebbé, melyeket a látszóbeton alkalmazásában szerzett átfogó tapasztalataink felhasználásával egyedi igények alapján tudunk tervezni és legyártani.

Épületen kívüli megoldások

Az épületeink részletekig menő kidolgozása nem áll meg az épület külső falainál. A kerti kandeláberektől a kerítésig minden egyedileg tervezett és gyártott, amely még egyedülállóbbá teszi az ingatlanokat.